26 Temmuz 2009 Pazar

Erdek Tatil Köyleri


Erdek ülkemizde özellikle yaz aylarında oldukça tercih edilen bir tatil bölgesidir.Bu tatil bölgesine her yıl bir çok tatil severin gelmesi Erdek'te bazı hizmetlerin gelişmesini sağlamıştır.Bu hizmetlerin başında ise konaklama hizmetleri gelmektedir.
Bu konaklama hizmetlerinin gelişmesi bögle içinde oldukça iyi bir artıdır.Bölgede konaklama hizmetlerinin artması aynı zamanda oteller ve tatil köy gibi kaliteli konaklama hizmeti veren konaklama merkezlerininde sayısını arttırmıştır.

Erdek'te konaklamanın değişimiyle birlikte tatil köylerinin sayısında da önemli bir artış olmuştur.Bu artış en çok tatil severlerin işine yaramıştır tatil köyleri aynı zamanda Erdek'in değerinede değer katmaktadır.Bu tatil köyleri bölge de oldukça ilgi görmektedir.Bu ilginin asıl sebebi ise Erdek'te bulunan bu tatil köylerinin oldukça iyi hizmet etmesidir.

Bu tatil köylerinde ailece bir tatil yapabileceğiniz gibi arkdaşlarınızla da iyi bir tatil geçirebilirsiniz.

Ayrıca bu tatil köyü ailece tatil için'de son derece uygundur.Ailenin her ferdini düşünülerek tasarlanmış olan tatil köyleri ailenin her ferdine en iyi şekilde hizmet etmektedir.Bu yüzden sizde çocuklarınıza ilgi göstermek zorunda kalmadan kendinize ve eşinize oldukça fazla zaman ayırabilirsiniz.

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Erdek Barlar


Erdek yaz aylarında her yaştan tatil severin ziyaret ettiği bir bölgedir.Buraya her yaştan tatil severin gelmesi demek farklı hizmetler demektir.Doğal olarak her yaştaki insanaların gereksinimleri farklıdır. Bu gereksinimleri Erdek en iyi şekilde karşılamaktadır.
Bölgeye her yaştan tatil severin geldiğini belirtmiştik doğal olarak bölgeye genç yaştaki tatil severlerde gelmektedir.Bu tatil severlerin en çok önem verdikleri aktivite eğlencedir.

Erdek'te bu eğlence gereksinimi karşılamk için barlar inşaa edilmiştir.BU barlarda gençler gecenin ilk saatlerinden itibare günün ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlenmektedirler.Bölgede gençlere yönelik çeşitli partilerde düzenlenmektedir.Erdek'te bulunan barlar oldukça kalitelidir.

Bu barlarda gençler eğlencenin tadına tam anlamıyla doymaktadır.

Erdek'te barlar eğlence içinde olduğu kadar güven içindedirde bu barlarda kimse sizi rahatsız edemez ve kimse sizi rahatsız edecek hareketlerde bulanamaz.

16 Temmuz 2009 Perşembe

Erdek Spor Faaliyetleri


Bir tatil bölgesinde bir çok farklı insan geldiği için buradaki kişilere hizmet etmek oldukça zordur.Fakat Erdek bu görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir.Bölgedeki bir çok farklı tatil severin bir çok farklı isteğini en iyi şekilde yerine getirmektedir.
Tatile çıkan insanlar hem tatil yapıp hem sağlığını koruyup hemde formunu korumaktadır.Bu yüzden tatil severler spora çok önem vermektedir.

Spor sağlık açısından oldukça önemlidir.Hem eğlenip hem sağlığınızı koruyabilirsiniz.Hemde formunuzu korursunuz.Erdek'te size spor yapabilmeniz içintüm imkanları sağlamaktadır.Bölgede amatör olarak yapılam bir çok spor dalı mevcuttur.Binicilik,yüzme, basketbol bunlardan sadece bazılarıdır.

Bölgede oldukça kaliteli spor kulüpleri bulunmaktadır.Bu spor kulüpleri bölgedeki tatil severlere en iyi şekilde hizmet etmektedirler.

Ayrıca Erdek'te bulunan bazı otellerde de bu spor faaliyetlerini bulabilirsiniz.

12 Temmuz 2009 Pazar

Erdek Restoranlar


Bir çok tatil sever yaz tatilini geçirmek için Erdek'i ziyaret edet.Bu ziyaret sırasında bir çok ihtiyaçlarını burada giderirler. Bölgede doğal olarak bir yemek yeme ihtiyacı vardır.İnsanlar bölgedeki farklı işletmelerde yiyeceklerini yemektedir.Bölgede eğer farklı tadlar tadmak isterseniz Erdek'e özgü bir çok yemeğin yapıldığı restoranlar vardır.Bu restoranlarda size oldukça farklı lezletli yiyecekler sunarlar.

Erdek'te hem tatil yapıp hemde farklı lezletleri tadma imkanı oldukça güzeldir.Erdek'te denize karşı oldukça güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.Erdek'e her yıl çok farklı bölgelerden tati severler gelmektedir.Bu kişilerin doğal olarak damak tadları aynı değildir.

Fakat Erdek herkesin farklı damak tadını olduğunu düşünerek oldukça farklı tadlarda yemekler üretmektedir.Bölgedeki restoranlarda bulunan usta eller sadece diğer bölgelerde bulunan tadları insanlara sunmakla kalmaz aynı zamanda da Erdek'e özgü yiyecekleride tatil severlere sunarlar.

Bir çok yerde farklı lezletleri bulabilirsiniz fakat Erdek'te denize karşı güzel bir havada güzel yemekleri yemek fırsatı her zaman elinize geçmeyebilir.

7 Temmuz 2009 Salı

Erdek Otelleri


Erdek yaz aylarında Balıkkesir'in ve ülkemizin en çok tercih edilen turizm bölgeleri arasındadır.Bölgeye her yıl doğal güzellikelrden dolayı yerli ve yabancı olmak üzere bir çok turist gelmektedir.Bu turistler tüm ihtiyaçlarını bölgede geçirmektedir.Bu yüzden bölgede bazı hizmetlerin son derece gelişmiş olması gerekmektedir.Erdek'te tüm bu tatil severlerin gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayıp görevini yetine getirmektedir.

Tatile çıkacak olan tatil severler için en büyük sorun konaklyacakları yerlerdir.Fakat Erdek'i tercih eden tatil severler böyle bir sıkıntı çekmezler kendilerine sunulan bir çok fırsatı değerlendirirler.Erdek'te konaklama denilince akla ilk olarak oteller gelir bu oteller tatil severlere en iyi şekilde hizmet etmektedir.

Erdek'te tatil yapmayı düşünenlerin ilk konaklama seçeneğinin otelelr olmasının nedeni şüphesiz bögeldeki otellerin kalitesidir.
Bölgede kendini kanıtlamış ve oldukça kaliteli olan bir çok otel vardır.Bu oteller bölge turizmi için çok önemlidir.Buralarda konaklayan tatil severler oldukça memnun kalıp tekrar gelmek üzere bölgeden ayrılmaktadırlar.

2 Temmuz 2009 Perşembe

Erdek Pansiyonları


Erdek'in oldukça tercih edilen bir tatil böglesi olduğunu biliyoruz bu yüzden bölgedeki konaklama hizmetlerinin gelişmişliğini biliyoruz.Bölgede en çok tercih edilen konaklama biçimi otellerdir.Otellere alternatif olaraksa en iyi konaklama biçimi pansiyonlardır.Tatil yaparken en önemli faktör kendi bütçenizi aşmadan en iyi tatili yapmaktadır.Bu yüzden pansiyonlar bu kriter için çok uygundur.

Bölgedeki pansiyonlar otellere göre oldukça daha uygun fiyattadır.Pansiyonların fiyat olarak uygun olması onların kalitesinden hiç bir şey eksiltmez.Bölgede oldukça kaliteli pansiyonlar bulunur.BU pansiyonlar size ev ortamının sıcaklığını aratmaz.Bazı pansiyonlarda oldukça farklı aktivitelerde vardır.

Ailenizle birlikte bir tatil düşünüyorsunuz bu aktiviteler oldukça önemlidir.Çocugunuz sürekli sizden ilgi beklemez ve kendine uygun eğlenceler ile eğlenir.Sizede tatilin tadını çıkarmak kalır.Bu sayede hem kendinize hemde eşinize oldukça fazla vakit ayırabilirsiniz.

Erdek'te bu pansiyonlar sayesinde geçmiş sezonun yorgunluğunu atıp gelecek sezon için hazırlanırsınız.