23 Haziran 2009 Salı

Erdek'i ayıran özellikler


Erdek'i ayıran bir çok özellik vardır.Bunlar en önemlisi deniz ve yeşilliğin bir arada olmasıdır.Yeşillik bölge için bir oksijen kaynağıdır.Şehirin bunaltıcı havasından kulturmak için Erdek bu yüzden birebir etkilidir.

Erdek'in Bursa , İstanbul gibi şehirlerede olan yakınlığı bölgeye ayrı bir önem kazandırır.Bölgede sürekli olarak yakınlıktan dolayı turist bulunmaktadır.Bu turistler yaz aylarında kalıcı olarak diğer mevsimlerde ise bir yada bir kaç günlük olarak yapılmaktadır.

Erdek'te güzel bir denizin yanında doğanında güzelliğinden bahsetmiştir.Erdek oldukça yeşil bir alana sahiptir.Bölgede oldukça fazla oksijen bulunmasından dolayı bölge ferahtır.Bu yüzden iş stresi gibi streslerden uzak çok güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Ayrıca bölgede bulunan adalarıda ziyaret ederek güzel anlar yaşayabilirsinizç

Erdek tek bir değil , bir çok ayrıcalığı sizlere tek bir bölgede sunduğu için ayrıcalıktır.Bölge sizlere daima farklı bir tatili sunar ve aileniz ile mutlu ve huzurlu bir şekilde tatil yapmanızı sağlar.Bu sayede bütün bir yılın yorgunluğunu Erdek'te tatil yaparak ayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder