30 Aralık 2009 Çarşamba

Erdek Gezilecek Yerler

Türkiye'nin önemli tatil beldelerinden biri olan Erdek, sahil ve kumsalı ile 1959'dan beri hizmet veriyor. Sahili 12 km mesafeya sahip. Bu sahilde otel, motel ve dinlenme tesisleri var. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illerden bölgeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Erdek Çifte Oluklar, Adak Tepesi, Palata Çeşmesi, Muhla Kalesi mesire yerleri arasında sayılabilir. Erdek sahilleri Ülkenin en önemli doğal güzelliğinin bulunduğu bir bölgedir.
kıyı boyunca Ocaklar, Narlı, İlhan Köyleri, Paşalimanı Adası gezinti yapabileceğiniz bölgeler arasında sayılır. Tam olarak
Edincik altından başlayıp Çuğra’ ya kadar uzanır. Konaklama tesisleri ve kamplar sahilde bulunan önemli yapılar arasında.
Şehrin surlarını gezmek için Aşağı Yapıcı yolundan Demirkapı Mevkine gidilerek bazı kalıntıları görmeniz mümkün. Erdek Körfezi’ne kadar kalıntılar devam ediyor. Seyitgazi Tepesi, Muhla Kalesi önemli kaleleri arasında yer alıyor.
Kendi aracınız varsa eğer yada kiralama şansınız varsa bölgeyi daha iyi tanıma imkanı yakalarsınız. Merkezi gezdikten sonra
Ocaklar Köyünü gezer, Deniz kenarında Kapıdağ etekleri, Narlı Köyü istikameti sizi etkilecek manzaralar göreceksiniz.

1 yorum:

Avşa Otelleri dedi ki...

Avşa denize sıfır pansiyonlar ile sabahları mavi sabahlara uyanabilir ve huzurun tadını siz de çıkarabilirsiniz. Pansiyon fiyatlarının günlük 20 lira ile 100 lira arasında değiştiği bu ada, erken rezervasyon imkanları ve çeşitli aile indirim paketleriyle de ziyaretçilerine kucak açmaktadır. Ailenizle ile birlikte ekonomik ve huzurlu bir tatil geçirmek için doğru adrestir. Kendine has şirin, temiz ve huzurlu pansiyonları bulunan bu küçük yere gelmeden önce rezervasyon yaptırmanız seçim imkanınız açısından önem arz etmektedir. Deniz seferlerinin artmasıyla birlikte ulaşımının daha da kolaylaştığı bu küçük ada haftasonu kaçamaklarınız için bile bir nefes olacaktır size. Avşa denize sıfır pansiyonlar imkanlarıyla sabahları dalga sesiyle uyanacak, akşam yemeklerinizi romantic, hoş bir ortamda yeme fırsatı yakalayacaksınız. Denize yakın olmanızın verdiği ayrıcalık ile geniş sahiline günün istediğiniz her saati inme fırsatına sahip olacak, Marmara’nın soğuk sularını ayağınızın altında hep hissedeceksiniz. Sizde erken rezervasyon imkanlarıyla bu uygun fiyatlı, huzurlu, doğa ile iç içe olan tatilin tadını çıkarıp, güzel anılar biriktirin.

Yorum Gönder